Zuid-Afrika Beste Reistijd

Published Dec 19, 21
4 min read

Rondreis Afrika - Groepsreizen - Unieke Reizen Met Sawadee

terrein door, al gaan die helaas langzaam. Irene M. Uitstekende reisleiding. Gevarieerd gezelschap van 29 jaar tot 79 jaar en het mixte uitmuntend! Al met al mooie, goeie reis en 'n bijzondere kennismaking met Zuid-Afrika,de bewoners ook met hen die in de townships leven en wonen en met hun kerkdiensten.

Roadtrip door het zuiden van Zuid Afrika – Never Stop Travellingtop 10 mooiste landen van Afrika


Zeer veel indrukken opgedaan door de vele met elkaar verschillende bezienswaardigheden met als hoogtepunten, zonder de rest tekort te doen, natuurlijk het Krugerpark met z'n vele wild (de Big Five gespot!) en de Tafelberg met z'n prachtige vergezichten. Voor ons was de reis zeker geslaagd! Linda H. Mooi land en een prachtige reis in afwisselende omgeving.

Vol programma, waardoor je weinig individuele vrijheid hebt. Maar dan zien je wel de highlights van Zuid-afrika.. Aan te raden om na de vakantie nog wel een paar dagen vrij te hebben om bij te komen! Floor H. Een reis vol prachtige en indrukwekkende flora en fauna in een land vol tegenstellingen! Hans J (Zanzibar).

Veelgestelde Vragen Over Het Coronavirus In Afrika

Afrika: alles over reizen van vakanties naar AfrikaRoute door Zuid-Afrika [+ handige kaart] - Reis-Expert.nl


Mooie natuur, vooral Krugerpark. Walvissen gezien, ondanks dat het walvisseizoen over was. Tafelberg was erg geweldig, met de kabelbaan naar boven en lopend naar beneden, wat een belevenis. Deborah T. De reis met Djoser was een reis om nooit meer te vergeten. Met de reisleidster Mariana hadden we het meer dan getroffen.

Stephanie Van der Stuyft Een onvergetelijke reis in het paradijs dat Zuid-Afrika heet. Het land van de eeuwige lach en waar men echt nog geniet van het leven. Ik ben er helemaal door gebeten en zal zeker nog terug gaan (Sossusvlei). Echt een aanrader! Jelle H. en Willy M. Wij hebben een fantastische reis achter de rug door Zuid-Afrika Noord en Swaziland (en een stukje Lesotho).

De Panoramaroute was bijzonder, de game-drives onvergetelijk, de rit over de Sani-pas indrukwekkend. We hebben aan alle optionele activiteiten meegedaan. Geweldig! Anja P. Hebben een geweldige mooie rondreis achter de rug met een superleuke gids, onze goedlachse Felicity! Zij wist ons veel te vertellen en was er de hele reis bij, zoveel gezien, beleefd en gedaan, aanrader!!! We zijn gaan houden van mooi Zuid Afrika en de prachtige dieren, natuur en vriendelijke bevolking Toon E.

De Ongelooflijke Reis - VogelbeschermingHet was een reis met zeer veel hoogtepunten en prachtige natuur, in St Lucia en The Golden Gate mocht er gerust nog een nacht bij om even op adem te komen en te genieten van de mooie omgeving. Maar de kers op de taart was ons reisbegeleidster Felicity, zij heeft het plaatje afgewerkt.

Nu al enkele dagen thuis, maar nog steeds aan het landen en nagenieten van de 15-daagse reis naar Zuid-Afrika. Een totaal andere wereld! Zowel de geschiedenis, de diverse landschappen, de wilde dieren, de culturen, de sterrenhemel en het seizoen! Enerverend! En goed georganiseerd. Ikke Blyde Rivier. Hennie en Wim Prachtige reis, ontzettend veel gezien en een uitstekende gids en chauffeur.

In goed overleg werden de mogelijkheden voor activiteiten aangeboden en georganiseerd. Nicole L. Geweldige ervaring! Verrassende reis! Wisselende accommodaties. Monique J. Afwisselende natuur. Vol programma. Verrassend mooi. Henny H. Prachtige reis veel gezien zeer goed georganiseerd een reis om nooit te vergeten. Don E. Een geweldige reis. De reisleidster en chauffeur hebben drie weken lang ervoor gezorgd dat deze reis nog lang in de herinnering zal blijven.

Op Reis Naar De Maghreb

Fantastische reis. De verwachting helemaal waargemaakt. Complimenten aan de reisbegeleidster Tirnielle Williams en onze chaufeur Djimmie! Zij hebben de reis speciaal gemaakt en verdienen een extra compliment. Opmerking aub duidelijker vermelden op de website welke excursies inbegrepen zijn. André K. Zeer geslaagde vakantie! Fijne groep en juiste aantal personen (16).

Chauffeur Djimmy heeft ons 4500 km veilig vervoerd zonder maar één incident. Hulde Isabella G. Deze reis was in 1 woord super - Tanzania. Super reisleidster Tirnielle, of tewel Niela, en super goede chauffeur Jimmy, die ons veilig en wel bijna 5000 km van Johannesburg naar Kaapstad heeft gereden. Beiden gezellig, behulpzaam, veel info met vele mooie momenten.

Vakantie Afrika: reisgids & tips - VakantieDiscounterMooie landen in Afrika voor een luxe rondreis - Follow My Footprints


Claudia E. Een mooie en complete reis naar Zuid- Afrika, Lesotho en Swaziland. Prachtige landschappen, wandelingen door stadjes en dorpjes met verhalen van locals. Schitterende natuur,klein en groot spul van kever tot olifant van wrattenzwein tot walvis. Prima reisbegeleiding, Helma en chauffeur Johannes. Els Adembenemend! Drie weken lang verwonderd zijn, zo vat ik deze reis best samen.

Afrika Reizen

Rondreis Afrika   De beste rondreizen in Afrika » ANWBVeilige bestemmingen in Afrika Tips veilige landen Afrika


Slapen in een safaritent hoor daar natuurlijk ook bij. Suzanne en chauffeur Jimmy waren fantastische reisbegeleiding! Astrid de J. Wat was dit een mooie reis, we hebben zoveel gezien en gedaan: allerlei verschillende landschappen, dieren, mensen en cultuur, er is voor ieder wat wils. Het is wel een hele intensieve reis, want 3 weken lang doortrekken, maar de top reisleidster en de groep maakten het goed.

Navigation

Home

Latest Posts

Zuid-Afrika Beste Reistijd

Published Dec 19, 21
4 min read

Beste Reistijd Zuid-Afrika

Published Dec 11, 21
10 min read

Zuid-Afrika Reizen

Published Nov 14, 21
8 min read